Ana yemeklerimiz yedi yüz çeşidin üzerinde bir içeriğe sahip, aşağıda listenin küçük bir bölümünü paylaşmaya gayret ettik. Her yeni güne altı farklı çeşidiyle hazırlıyoruz ve ortasında pilav çevresinde o günün altı ana yemeğiyle servis ediyoruz. Müdavimler bilirler, bu harika tabağın adı "Osmanlı Tabağı" Denemediyseniz tavsiyemizdir, deneyin, vazgeçilmezlerinizden olacaktır. Ayrıca iki gün evvelden arayarak canınızın çektiği yemeği iki gün sonraya sipariş verebilirsiniz.
Osmanlı ve Türk Mutfağından yedi yüz çeşidin üzerindeki zengin yemek çeşitliliği içerisinden orijinal tarifleriyle oluşturduğumuz arşivimizden seçerek güne özel olarak hazırlanan bir tabaktaki lezzet şölenidir.
Osmanlı ve Türk Mutfağından yedi yüz çeşidin üzerindeki zengin yemek çeşitliliği içerisinden orijinal tarifleriyle oluşturduğumuz arşivimizden seçerek güne özel olarak hazırlanan bir tabaktaki lezzet şölenidir.
Taş fırında 2 saat 10 dakikada pişiyor. Güler Osmanlı Mutfağı’nın klasiklerinden biri…
Tereyağlı pilav, Türk mutfağında oldukça sevilen ve sıkça yapılan bir pilav çeşididir. Özenle seçtiğimiz tereyağı ve pirinçle ustalarımızın maharetli ellerinden masanıza servis ediyoruz.
Yağsız ve sinirsiz dana eti, patlıcan, kabak, biber, patates ve muhtelif baharatlarla güveçte pişirilerek yufkanın içine konularak bohça gibi sarılıp tekrar fırında pişirilip üzerine yoğurt ve özel sos dökülerek yanında garnitür pilav ile servis ediliyor.
Yağsız ve sinirsiz dana eti, nohut, defne yaprağı, kimyon, soğan, patates muhtelif baharatlarla beraber güveçte pişiyor. Daha sonra yanında garnitür pilav ile servis ediliyor.
Kuzu eti, kayısı, soğan, nohut, domates, biber muhtelif baharatlarla güveçte pişirilip servis ediliyor.
Kuzu eti, mantar, soğan, arpa şehriye, domates, biber muhtelif baharatlarla güveçte pişirilip üzerine kaşar peyniri serpiştirilerek tekrar fırınlanıp servis ediliyor.
Kuzu eti, mantar, soğan, arpa şehriye, domates, biber muhtelif baharatlarla güveçte pişirilip üzerine kaşar peyniri serpiştirilerek tekrar fırınlanıp servis ediliyor.
Yağsız ve sinirsiz dana eti, ayva, soğan muhtelif baharatlarla güveçte pişirilerek servis ediliyor.
Patlıcan söğürme, sarımsak, süzme yoğurt harmanlanıp üzerine güveçte pişmiş kuzu eti üzerine tereyağı ve özel sos dökülerek servis ediliyor.
Kuzu eti, taze fasulye, patlıcan, taze nane, sarımsak, domates, biber muhtelif baharatlarla güveçte pişirilip üzerine kaşar peyniri serpiştirilerek tekrar fırınlanıp servis ediliyor.
Bostan patlıcanı una ve yumurtaya batırılıp kızartılıyor üzerine kıyma, domates, biber ve muhtelif baharatlarla yaptığımız harç dökülüp servis ediliyor.
Yağsız ve sinirsiz dana eti, havuç, soğan ve muhtelif baharatlarla güveçte pişirilerek patates püresinin üzerine konuluyor üzerine beşamel sos ve kaşar serpiştirilerek tekrar fırınlanıp yanında garnitür pilav ile servis ediliyor.
Yağsız ve sinirsiz dana eti, arpacık soğan, biber ve muhtelif baharatlarla ve kendi özel sosuyla güveçte pişirilerek servis ediliyor.
Yağsız ve sinirsiz dana eti, bakla, taze soğan, taze sarımsak, domates, biber ve muhtelif baharatlarla güveçte pişirilip servis ediliyor.
Kuzu eti, nohut, pazı, börülce, soğan, muhtelif baharatlarla güveçte pişirilip içine bulgurlu köfte üzerine yoğurt ve tereyağı dökülerek servis ediliyor.
Patlıcan közlenip söğürme yapılarak içine süt, muskat, tereyağı, un ve karabiber karıştırılarak beğendi yapılıyor daha sonra yağsız ve sinirsiz dana eti, soğan ve biber güveçte pişirilip beğendi ile harmanlanarak üzerine kaşar peyniri serpiştirilerek tekrar fırınlanıp servis ediliyor.
Patlıcan közlenip söğürme yapılarak içine süt, muskat, tereyağı, un ve karabiber karıştırılarak beğendi yapılıyor daha sonra dana boşluğundan çekilmiş özel kıymadan ufak misket köfteler yapıp soğan ve biber güveçte pişirilip beğendi ile harmanlanarak üzerine kaşar peyniri serpiştirilerek tekrar fırınlanıp servis ediliyor.
Dana boşluğundan çekilmiş özel kıymadan ufak misket köfteler yapıp soğan ve biber güveçte pişirilip daha sonra patates püresi ile harmanlanarak üzerine kaşar peyniri serpiştirilerek tekrar fırınlanıp servis ediliyor.
Bostan patlıcanı, arpacık soğan, kabak, taze fasulye, havuç, domates, biber, sarımsak ve muhtelif baharatlarla beraber yağsız sinirsiz dana etiyle beraber güveçte pişirilip servis ediliyor.
Dana boşluğundan çekilmiş özel kıyma, pirinç, soğan, domates, biber muhtelif baharatlarla beraber pişirilip servis ediliyor.
Yağsız ve sinirsiz dana eti, bamya, nohut, soğan, sarımsak, biber ve muhtelif baharatlarla güveçte pişirilip servis ediliyor.
Patlıcanlar rosto ete sarılıp yanında domates, biber ile fırınlanıp yanında garnitür pilav ile servis ediliyor.
Kuru üzüm, kuru kayısı, nohut, üzüm pekmezi, yağsız ve sinirsiz dana eti, soğan, biber ve muhtelif baharatlarla güveçte pişirilip servis ediliyor.
Kuzu eti, arpacık soğan, patates, bezelye, sarımsak, domates, biber ve muhtelif baharatlarla güveçte pişirilip servis ediliyor.
Yağsız ve sinirsiz dana eti ufak şerit şeklinde doğranıp soğan ve muhtelif baharatlarla beraber güveçte pişirilip kibrit şeklinde patatesler kızartılıp harmanlanarak üzerine yoğurt ve özel sos dökülerek servis ediliyor.
Yağsız ve sinirsiz dana eti, arpacık soğan, patates, dereotu, patlıcan, sarımsak, domates, biber ve muhtelif baharatlarla güveçte pişirilip servis ediliyor.
Çağla, nohut, soğan, yağsız ve sinirsiz dana eti muhtelif baharatlarla beraber güveçte pişiyor daha sonra yoğurtla harmanlanıp servis ediliyor.
Kuzu eti, arpacık soğan, bostan patlıcanı, defne yaprağı, sarımsak, kekik, biber ve muhtelif baharatlarla çömlekte pişirilip servis ediliyor.
Baldo pirinç, safran, maydanoz ve muhtelif baharatlarla beraber pilav yapıyoruz. Ayrıca güveçte pişmiş yağsız ve sinirsiz dana eti, soğanla piştikten sonra pilav ile beraber harmanlayıp servis ediliyor.
Baldo pirinç, kızılcık ve muhtelif baharatlarla beraber pilav yapıyoruz. Ayrıca güveçte pişmiş yağsız ve sinirsiz dana eti, soğanla piştikten sonra pilav ile beraber harmanlayıp servis ediliyor.
Patlıcan, biber közlenip söğürme salata haline geldikten sonra güveçte pişen yağsız ve sinirsiz dana eti, soğan ve muhtelif baharatlarla beraber harmanlanıp daha sonra da yoğurtla beraber harmanlandıktan sonra üzerine özel sos dökülerek servis ediliyor.
Yağsız ve sinirsiz dana eti, defne yaprağı, soğan, sarımsak, kekik, biber ve muhtelif baharatlarla güveçte pişirilip servis ediliyor.
Yağsız ve sinirsiz dana eti, soğan, nohut, muhtelif baharatlarla beraber güveçte pişirilip küp şeklinde doğranmış patlıcan kızartılıp beraber harmanlandıktan sonra üzerine naneli tereyağı sosu dökülerek servis ediliyor.
Yağsız ve sinirsiz dana eti, yarma, soğan, muhtelif baharatlarla beraber güveçte pişirilip yoğurtla harmanlandıktan sonra üzerine naneli tereyağı sosu dökülerek servis ediliyor.
Domates, al biber, köy biber közlenerek söğürme yapılır, sonrasında soğan ve maydanozla beraber harmanlanarak taş fırında güveçte yağsız ve sinirsiz dana eti, soğan muhtelif baharatlarla beraber piştikten sonra tekrar harmanlanıp servis ediliyor.
Ispanak kökü, yeşil mercimek, nohut, soğan, sarımsak, biber, yağsız ve sinirsiz dana eti ve muhtelif baharatlarla beraber taş fırında güveçte pişirilip servis ediliyor.
Ekşi elma, nar ekşisi, kekik, maydanoz, soğan, yağsız ve sinirsiz dana eti ve muhtelif baharatlarla beraber taş fırında güveçte pişirilip servis ediliyor.
Dana boşluğundan çekilmiş özel kıymadan ufak misket köfteler, yağsız ve sinirsiz dana eti, nohut, nar ekşisi, soğan, domates, biber ve muhtelif baharatlarla beraber taş fırında güveçte pişirilip yanında garnitür pilav ile servis ediliyor.
Haşlanmış patates, taze soğan, biber, domates, yağsız ve sinirsiz dana eti ve muhtelif baharatlarla beraber taş fırında güveçte pişirildikten sonra servis ediliyor.
Dana boşluğundan çekilmiş özel kıymadan yuvarlak köfte, patlıcan, arpacık soğan, patates, domates, biber ve terbiyeli sosla beraber taş fırında pişirilerek servis ediliyor.
Kuzu eti, soğan, domates, biber, sarımsak ve muhtelif baharatlarla beraber güveçte pişiyor. Altında köz patlıcan söğürtme yapılıyor en son üzerine tereyağı dökülerek servis ediliyor.
Yağsız ve sinirsiz dana eti, bezelye, patates, soğan, biber, domates ve muhtelif baharatlarla beraber taş fırında güveçte pişirilip servis ediliyor.
Yağsız ve sinirsiz dana eti, soğan, biber, domates ve muhtelif baharatlarla beraber taş fırında güveçte pişirilip üzerine kaşar serpiştirilip servis ediliyor.
Yufkaya sarılmış dana boşluğundan çekilmiş özel kıymadan uzun köfteler üzerine yoğurt ve özel sos dökülüp yanında garnitür pilav ile servis ediliyor.
Kuzu eti soğan, biber, domates ve muhtelif baharatlarla beraber taş fırında güveçte pişirilip patlıcan beğendinin üzerinde servis ediliyor.
Dana boşluğundan çekilmiş özel kıymadan çanak köfteler içinde patates püresi, domates, biber, muhtelif baharatlar ve terbiyeli sosla beraber taş fırında pişirip yanında garnitür pilav ile servis ediliyor.
Yağsız ve sinirsiz dana eti, kızarmış patates, nohut, soğan, domates, biber ve muhtelif baharatlarla beraber taş fırında güveçte pişiriliyor. Üzerine yoğurt, tereyağlı nane karışımı dökülerek servis ediliyor.
Dana boşluğundan çekilmiş özel kıymadan ufak parmak şeklinde köfteler, kızarmış patates, köz patlıcan, sarımsak, soğan, biber, muhtelif baharatlar beraber taş fırında piştikten sonra harmanlanıp üzerine kaşar serpiştirilerek tekrar fırınlanıp servis ediliyor.
Haşlanmış ıspanak, güveçte pişmiş kuzu eti, süt, hindistan cevizi, soğan ve muhtelif baharatlarla beraber harmanlanıp üzerine kaşar serpiştirilerek tekrar fırınlanıp servis ediliyor.
Patlıcan muska şeklinde olup içine güveçte pişmiş yağsız ve sinirsiz dana eti konulup sarılıyor üzerine domates ve biber kürdanla tutturulup tekrar fırınlanıp servis ediliyor.
Dana boşluğundan çekilmiş özel kıymadan çanak şeklinde köfteler içine haşlanmış ıspanak, soğan ve muhtelif baharatlarla beraber üzerine kaşar serpiştirilerek tekrar fırınlanıp servis ediliyor.
Haşlanmış ıspanak, güveçte pişmiş yağsız ve sinirsiz dana eti, soğan ve muhtelif baharatlarla beraber harmanlanıp üzerine yoğurt ve tereyağlı nane sos dökülerek servis ediliyor.
Yer yaprağı (kabalak) harcında dana boşluğundan çekilmiş özel kıyma, pirinç, nane, soğan muhtelif baharatlarla beraber dolmalar sarılıp üzerine en son süt dökülüp pişirilip servis ediliyor.
Didiklenmiş köy tavuğu veya hindi etiyle hazırlanıyor. Kuru yufka (iki parmak kalınlığında 10 cm uzunluğunda kesilip) tavuğun suyuna batırılıp fırınlanıyor. Daha sonra üzerine didiklenmiş köy tavuğu veya hindi serpiştirilip üzerine kavrulmuş ceviz ve tereyağı dökülerek servis ediliyor.
Güveçte pişmiş kuzu incik, patates, havuç, arpacık soğanla hazırlanıyor ve kendi özel terbiye sosuyla beraber servis ediliyor.
Kuzu eti, patlıcan, patates, taze fasulye, kabak, sarımsak ve muhtelif baharatlarla beraber güveçte pişiriliyor ve servis ediliyor.
Yarma, nohut, soğan muhtelif baharatlarla beraber kısık ateşte pişmiş köy tavuğunu didiklenip harmanlanıyor. Üzerine tereyağı gezdirilerek servis ediliyor.
Ispanak kökü, nohut, soğan, güveçte pişmiş yağsız ve sinirsiz dana eti muhtelif baharatlarla beraber harmanlanıp servis ediliyor.
Kuzu eti, patlıcan, koruk suyu, soğan, tarçın ve muhtelif baharatlarla beraber güveçte pişirilerek servis ediliyor.
Kuzu eti, kayısı, tatlı badem, siyah erik, siyah üzüm, bal, soğan, üzüm sirkesi ve muhtelif baharatlarla beraber güveçte pişirilerek servis ediliyor.
Kavrulmuş soğan (ince, ince doğranıp kavruluyor) güveçte pişmiş yağsız ve sinirsiz dana eti, nar ekşiyle beraber soğanla harmanlanıp servis ediliyor.
Köy tavuğunun göğüs eti, kayısı, üzüm, tatlı badem, bal, soğan, arpa şehriye, tereyağı ve muhtelif baharatlarla beraber pişirilip servis ediliyor.
Haşlanmış ıspanak, koyun peyniri, yumurta, tereyağı ve muhtelif baharatlarla beraber pişirilip servis ediliyor.
Nar, safran, arpacık soğan, biber, güveçte pişmiş yağsız ve sinirsiz dana eti, muhtelif baharatlarla beraber harmanlanıp servis ediliyor.
Dana boşluğundan çekilmiş özel kıymadan ufak misket köfteler, kavrulmuş mantar, sarımsak, soğan, köz patlıcan ve muhtelif baharatlarla beraber üzerine beşamel sos ve kaşar serpiştirilerek tekrar fırınlanıp servis ediliyor.
Güveçte pişmiş yağsız ve sinirsiz dana eti, nohut, taze soğan, taze sarımsak, soğan üzerine yoğurtlu nane sosu dökülerek servis ediliyor.
Kavrulmuş ıspanak, pastırma, kaşar yufkaya sarılıp fırınlanıp üzerine yoğurt ve özel sos dökülerek yanında garnitür pilav ile servis ediliyor.
Dana boşluğundan çekilmiş özel kıymadan parmak şeklinde köfteler, patlıcana sarılıp muhtelif baharatlarla beraber kendi özel sosuyla pişirilip yanında garnitür pilav domates ve biber ile servis ediliyor.
Rosto et, yuvarlak ayvalar muhtelif baharatlarla beraber kendi özel sosuyla pişiriliyor. Yanında patates püresi, köz domates ve biberle servis ediliyor.
Kemikli kuzu eti, safran, tatlı badem, nohut, sarımsak, bal, üzüm sirkesi ve muhtelif baharatlarla beraber güveçte pişirilerek servis ediliyor.
Kuzu eti, ayva, kayısı, tatlı badem, bal, tereyağ muhtelif baharatlarla beraber güveçte pişirilerek servis ediliyor.
"Patlıcan Dolması" dana etinden çekilmiş özel kıyma, soğan, maydanoz, nane, tereyağı ve muhtelif baharatlarla beraber karıştırılarak patlıcanın içine dolduruluyor ve güveçte pişiriliyor. İsteğe göre yanında yoğurtla servis ediliyor.
Kuzu eti, kuzu kıyma, kayısı, tatlı badem, erik, elma, bal, nar ekşisi ve muhtelif baharatlarla beraber güveçte pişirilerek servis ediliyor.
Kavrulmuş mantar, sarımsak, soğan, domates, biber yağsız ve sinirsiz dana eti ve muhtelif baharatlarla beraber güveçte pişirilip kızarmış patatesle harmanlanıp üzerine yoğurt ve özel sos dökülerek servis ediliyor.
Yağsız ve sinirsiz dana eti, soğan, sarımsak, havuç, biber ve çeşitli baharatlarla beraber güveçte pişiriliyor. Köz patlıcan ve kızarmış patateslerle harmanlanıyor. Üzerine kaşar serpiştirilerek fırınlanıp servis ediliyor.
Dana etinden çekilmiş özel kıyma, kabak, soğan, domates, biber, nane, dere otu, maydanoz, sarımsak ve çeşitli baharatlarla beraber pişiriliyor. Üzerine yoğurt ve tereyağlı nane sosu dökülerek servis ediliyor.
Köy eriştesi, soğan, biber, domates, yağsız ve sinirsiz dana eti ve çeşitli baharatlarla beraber güveçte pişiriliyor. Üzerine kaşar serpiştirilerek fırınlanıp servis ediliyor.